3e keer Medicijnen

Hallo allemaal

Mama, papa en ik zijn weer op en neer gevlogen naar Zwitserland voor het medicijn. Tot nu toe gaat alles goed en we krijgen ook een beetje ons normale leven terug, papa is weer aan het werk, mama doet ook weer haar dingetjes en ik moet weer op tijd naar bed. Ik ga een paar dagen per week naar school en ik heb al een paar kinderfeestjes gehad dit vind ik echt super leuk ik heb me vriendjes super erg gemist, als verassing ga ik zondag naar Disneyland met mijn mama, tante en mijn nicht en neefjes ik ben nog nooit in Disneyland geweest en ik heb er onwijs veel zin in.

het medicijn is nu drie keer toegediend gekregen en of het aanslaat weten we pas naar 4 keer. Ik krijg begin december een scan en dan weten we of het helpt of niet, we proberen er niet teveel over na te denken en in het nu te leven we kunnen niet meer doen dan afwachten.

We proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden maar er gebeurd nu niet zoveel in ons leven het is allemaal afwachten en ik voel me naar omstandigheden goed.

Tot een volgende blog

Dikke kus en knuffel Bennie

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp