Bennie aan de beademing

Hallo lieve allemaal, 

Afgelopen maandag zou Bennie naar Zwitserland gaan voor zijn behandeling. 

Bennie was zondag nacht erg onrustig, hij had het benauwd en erg veel slijm. Maandagochtend waren ze  onderweg naar Schiphol en voelde bennie zich niet lekker, hij heeft overgegeven dit was alleen maar slijm. Eenmaal aangekomen bij Schiphol hebben Bennie zijn ouders samen met de dokters de keus gemaakt om naar huis te gaan en volgende week naar Zwitserland gaan. 

 

Eenmaal thuis ging het niet goed, Bennie had het heel erg benauwd en hij kreeg het slijm niet meer opgehoest. De huisarts is gekomen en die heeft de ambulance gebeld. Bennie is met spoed naar het Haga ziekenhuis gebracht. Daar zagen ze dat hij een longontsteking heeft en dit kwam doordat waarschijnlijk de sonde voeding in zijn longen terecht is gekomen. 

De artsen hebben de keus gemaakt om Bennie in slaap te maken en aan de beademingsapparatuur te koppelen. Bennie is met een speciale ic ambulance naar het prinses Máxima ziekenhuis in Utrecht gebracht. 

 

Savonds ademde Bennie mee met het apparatuur en dit was een goed teken de artsen hebben ook long foto’s gemaakt en die zagen er goed uit. Ze hebben Bennie weer langzaam wakker gemaakt. 

Maandag nacht was Bennie wakker en ging het redelijk. Hij heeft het nog benauwd. 

 

Dinsdag was Bennie amper wakker hij kreeg zuurstof en hij had het erg zwaar met ademen en erg veel slijm en zijn hartslag was rond de 130, bennie kreeg ook koorts. de dokters gingen het elk kwartier aan kijken en anders werd bennie weer aan de beademing apparatuur gekoppeld. 

 

Woensdag ochtend was zijn lichaampje uitgeput, de dokters hebben Bennie weer aan de beademing apparatuur gekoppeld zodat hij kan aansterken. Er zijn weer foto’s gemaakt en bloed geprikt. Bennie heeft een longinfectie, de dokters hebben ervoor gekozen om bennie een aantal dagen aan de beademing apparatuur te laten liggen. 

 

Bennie ligt aan een beademing apparaat die hem ondersteunt met ademen. Zodat wanneer hij er zelf geen kracht voor heeft het apparaat het over kan nemen. 

 

Over een aantal dagen plaatsen we een nieuwe blog

 

Dikke kus en knuffels 

De familie van Bennie

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp