Bennie heeft Corona!

Hallo lieve allemaal, 

Aller eerst de beste wensen jullie hebben een tijdje niks meer van Bennie gehoord dit kwam door de drukke feestdagen. 

Bennie is 3 januari weer op en neer gevlogen naar Zwitserland voor zijn behandeling, toen hij terug kwam was hij er een paar dagen niet lekker van hij had koorts. Doordat zijn bloed getest werd kwamen ze er achter dat hij bloed gassen heeft en ze kunnen daarvan de oorzaak niet vinden, daardoor was hij ook niet lekker. 

Daarna knapte hij weer wat op, tot afgelopen maandag hij kreeg last van benauwdheid, raar ademen, verkoudheid en beetje slijm op ze borst. We zijn een paar keer naar de dokter geweest en ze konden de oorzaak daarvan niet vinden. Vannacht was de benauwdheid zo erg dat hij samen met zijn mama en papa naar het ziekenhuis is gegaan en daar is hij met spoed opgenomen. Nu blijkt het dat Bennie Corona heeft. 

Daardoor werd het vandaag een hele angstige dag. Zijn ademhaling ging heel slecht, zijn bloeddruk en zijn hartslag waren heel erg laag. Bennie is toen vanaf het Haga ziekenhuis Den Haag met de ambulance onder politie begeleiding met spoed naar het Prinses Maxima centrum in Utrecht gebracht. Hij ligt momenteel op de ic en zijn toestand is stabiel. 

Het is nu vrijdag avond 21 januari 22.40 en zodra er nieuwe informatie komt laten wij dit zo snel mogelijk weten. 

Delen Aub

Hele dikke kus 😘

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp