Bennie is Ziek

Hallo lieve allemaal, 

Zoals jullie allemaal weten ben ik heel erg ziek geworden van Corona en  ben ik nog aan het herstellen. 

Het lopen, praten, slikken en eten gaat nog steeds niet, ik ben er te zwak voor. Ik krijg sondevoeding en ook komt er elke dag een fysiotherapeut en logopedist langs dit is om mij opnieuw te leren lopen, praten en eten. Het is elke dag verschillend er zijn goede dagen en slechte dagen op de dagen dat het wat slechter gaat wil ik niks en ben ik even iedereen helemaal zat. Op de goede dagen gaan we wat leuks doen, ik ben met mijn mama en papa een nachtje naar een hotel geweest en op de kamer hadden wij een bubbelbad en sauna! Ik vond dit echt heerlijk. 

 

Helaas heb ik een paar dagen geleden ook een kou gevat hierdoor kreeg ik weer erg veel slijm en dat is voor mij niet op te hoesten, de dokter heeft mij hiervoor een antibiotica kuur gegeven. 

 

Zoals jullie weten kon ik twee keer niet naar Zwitserland voor het medicijn en afgelopen maandag was het ultimatum. Mijn opa is ons mee. In het ziekenhuis in Zürich hebben ze weer een nieuwe scan gemaakt en mijn helemaal van onder tot boven na gekeken, de uitslag hiervan kregen wij pas woensdag. Dit waren weer erg spannende dagen voor ons helemaal omdat wij in Zwitserland zijn en de rest van de familie in Nederland. Gelukkig was de scan goed er was geen tumor groei ondanks mijn stop van 8 weken. 

Donderdag krijg ik het medicijn en vrijdag kom ik hopelijk weer naar huis. Dit is erg goed nieuws en ik hoop dat ik snel hersteld bent van Corona zodat wij er weer vol tegen aan gaan. 

 

Hele dikke kus en knuffel

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp