Camper gezocht!

Hallo lieve allemaal,

Onze lieve jongen is zaterdag 16 april na 13 dagen ziekenhuis weer lekker thuis, het waren hele slopende en lange dagen voor ons vandaar dat jullie ook eventjes niks van ons hebben gehoord.

Bennie is de longinfectie boven gekomen maar hij is wel verschrikkelijk zwak. We zijn weer terug bij het begin, Bennie mag voor nu alleen nog maar sondevoeding en niet meer oefenen met eten, Hij slaapt veel, praten lukt hem niet en zijn motoriek is weg hij moet heel goed proberen aan te sterken voordat wij naar Zwitserland gaan.

Bennie heeft gisteren 19 april waarschijnlijk weer een longontsteking gekregen en hij heeft antibiotica, hij heeft vanaf vandaag verhoging hoest veel en er komt veel slijm los maar voor nu is hij rustig en kan hij gewoon thuis blijven.

Bennie is te zwak om met het vliegtuig te gaan daarom het volgende wij zijn opzoek naar een camper die wij kunnen gebruiken om 1 keer in de 3 weken naar Zwitserland te gaan. Zolang dat Bennie niet kan vliegen willen wij gebruik maken van een camper. Is er iemand die zijn of haar camper niet gebruikt of misschien wel een bedrijf die ons wilt helpen om ons een camper te lenen of tegen een kleine vergoeding te huren? Daar zouden wij onwijs mee geholpen zijn.

Willen jullie dit bericht zoveel mogelijk delen Aub?

Dikke kus en knuffel

De familie van Bennie

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp