Korte Update

We weten niet hoe we jullie ooit kunnen bedanken! Er zijn duizenden mensen die gezamenlijk alles op alles hebben gezet om meer dan €300.000,- euro in te zamelen voor onze kleine jongen. En al die mensen, jong en oud, die zich belangeloos hebben ingezet om ons te helpen zijn wij dan ook echt enorm dankbaar, dit is niet met woorden te beschrijven!

Het doel van deze crowdfunding was in eerste instantie om €300.000,- euro in te zamelen.

In de tussentijd hebben wij uitgebreid onderzoek kunnen doen en hebben wij onder andere contact gezocht met mensen of hun naaste die een soortgelijk traject hebben doorlopen. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat dit bedrag hoogstwaarschijnlijk helaas niet voldoende zal zijn. Er staan nog een aantal inzamelingsacties op de planning, waaronder een grote benefietavond in september. Deze avond  is voor nu even het laatste wat op de planning staat. Hierna zetten wij de crowdfunding even op pauze en zullen wij alles met elkaar evalueren. De donaties die in de tussentijd gedaan worden zullen wij uiteraard verwerken op de website. Wij willen nogmaals iedereen bedanken die ons zo ontzettend goed geholpen hebben, zonder jullie hadden we dit nooit voor elkaar gekregen.

We zijn met het opzetten van de website te overhaastig begonnen en hebben wij in blinde paniek dingen geregeld die we achteraf beter hadden kunnen doen. We hadden bijvoorbeeld eerst wat meer tijd moeten nemen om alles op een rijtje te zetten, samen met de webdesigner zijn wij overweldigd door het bereik van de actie. De website behaalde in enkele dagen tijd al een gemiddelde van 35.000 bezoekers per dag en helaas waren de systemen hier niet op voorbereid, waardoor er enkele capaciteit problemen zijn ontstaan.

Om ervoor te zorgen dat de website de grote aantallen bezoekers zou kunnen verwerken zijn er diverse aanpassingen gedaan en inmiddels is de website berekend op grote aantallen bezoekers.

Het benodigde bedrag op de website is verhoogd naar 500.000 euro. Dit komt omdat er door een grote donateur een enorm bedrag in één keer is overgemaakt. Door deze donatie kon het balkje van het totaal opgehaalde bedrag niet verder oplopen. Wij moesten dan ook het bedrag verhogen zodat de nieuwe donaties ook verwerkt kunnen worden en wij jullie op de hoogte kunnen houden wat de huidige stand is.  Het bedrag van €500.000 is dan ook niet relevant. Wij weten op dit moment nog niet wat er uiteindelijk precies nodig zal zijn.

Voor iedereen die Bennie zijn verhaal dagelijks wil volgen zullen wij een blog bijhouden op de website. Hier zullen wij alle ontwikkelingen over Bennie zijn behandeling met jullie delen.

Heel veel liefs,

Bennie en de hele familie

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp