Wauw

Hallo lieve allemaal,
Wauw wat een week was dit!
Deze week stond vol met super lieve inzamelingsacties.

Maandag vijf juli was de sponsor loop vanuit mijn school. Mijn lieve vriendjes hebben gerend om voor mij geld in te zamelen, en wow dat is gelukt! Basisschool de hof villa heeft maar liefst €24.186,80 bij elkaar gerend. Dit is ongekend en mijn familie heeft dan ook mijn vrienden getrakteerd op iets lekkers, dat hadden ze meer dan verdiend. het jeugdjournaal is zelfs langs geweest en me nicht en neef hebben een interview gegeven.

Donderdag 8 juli is er een benefiet loterij geweest. Dit hebben 2 hele lieve dames voor mij georganiseerd, het was volgens mijn nicht die de check in ontvangst heeft genomen met een lach en een traan. Maar zo onwijs bedankt dat jullie dit geweldige bedrag van €17.020 voor mij hebben opgehaald.

Vrijdag 9 juli hebben ze van fitter met Maan een bootcamp georganiseerd en de opbrengst van €100 gaat naar mij!
Super bedankt dat jullie zo goed hebben gesport.

Het is ongelofelijk hoeveel mensen zich inzetten voor mij. Ik begrijp het allemaal nog niet zo goed wat er allemaal word gedaan. Maar mijn familie is jullie zo onwijs dankbaar!

Deze week begint mijn haar uit te vallen, ik krijg op me achterhoofd een flinke kale plek. Mama is met mij naar de kapper geweest en ik heb nu een op-scheer. Ik ben nog steeds vaak misselijk, dit komt door de chemo tabletten. De tumor is niet verder gekrompen, maar ook niet gegroeid.

Tot een volgende blog!
Dikke kus en knuffel van Bennie

Bennie Helpen? Deel dan dit bericht

Klik op één van de onderstaande knoppen om dit bericht te delen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp